HJEM PRODUKSJON OM OSS KONTAKT OSS REKLAMEFILM SOSIALE MEDIER FLERKAMERA PRODUKSJON DRONE
Bakgrunnsbilde

FILMPRODUKSJON

Har du noe du ønsker å fortelle?
Og hvem ønsker du å fortelle det til?

Noen har allerede tenkt gjennom dette og kan svare med det samme, mens andre må gå noen runder før de har en ide om hva de ønsker å si. Vi hjelper deg uansett om du har en vag idé eller om du allerede vet hva du skal ha.

kunde logo

Hva koster det å lage en film?

Noen filmer er mer avansert og krever mer tid enn andre. Derfor er det veldig vanskelig å si at en film har en bestemt pris. Vår erfaring forteller oss, at det beste er å arbeide med fleksible priser da prosjektets utforming og innhold er så vidt forskjellig fra prosjekt til prosjekt. Derfor kan det være lurt at vi tar oss en kaffekopp sammen og samtaler om hva du tenker og hva dine forventinger til prosjektet ditt er.


Hvor lang tid tar det å lage en film?

Dette spørsmålet er veldig avhengig av hvor godt forberedt vi er på forhånd. Har du gjort deg noen gode tanker som vi kan arbeide videre på, og har vi forberedt oss godt i preproduksjonen, er vi kommet langt. Ofte trenger vi kanskje ikke mer enn en god arbeidsdag for filming, og noen dager med redigering så er vi der. Uansett, for å få et godt resultat er det viktig med en god plan og en god preproduksjon. Dette kan du lese om her.


Hvor mye blir jeg involvert?

Dette spørsmålet må du nok svare på selv. For oss er det veldig viktig å ha en person vi kan spille på lag med slik at ditt produkt blir slik du tenker det skal være. Det er du og som vet hva din virksomhet holder på med, og det er da viktig at du som skal ha filmen, blir hørt, og er med under hele prosessen. På den måten blir dette ditt prosjekt og at du opplever eierskap til prosjektet. Det er ikke alltid de dyreste og største produksjonene som er de beste, av og til er det det enkle som forteller mest. VMP er nettopp for de små og mellomstore bedriftene som gjerne ikke har de store budsjettene for filmproduksjon. Er du i tvil om du har råd til en film for prosjektet eller bedriften din, ta kontakt for en uforpliktende prat så finner vi sammen en god løsning Ring oss gjerne på 91887666, da kommer du rett til Bjørn Kjetil, eller send han en e-post til bkl@vestmedieproduksjon.no