Vest medieproduksjon

svart-skille-2000x1

Podcast er som radio, bare skreddesydd og tilgjengelig for lytterne når lytterne vil. Det er blitt mer og mer populært med egne produsert podcast da podcast ofte når lytterne som faktisk ønsker å lytte og å følge personen eller tematikken som podcasten tar opp. 

Hva er egentlig podcast? Podkast er redigerte lydprogrammer som distribueres på internett. Podkasting kjennetegnes ved at lytteren gjennom abonnementstjenester kan laste ned programmene til smarttelefon, nettbrett eller lignende for å lytte til dem når det passer. Podkastteknologien omfatter også distribusjon av videofiler, men i dagligtale brukes podkast nesten utelukkende om lyd.

Med vårt gode og tilrettelagte utstyr, vil du få en så god kvalitet som det er mulig. Du trenger ikke lengre besøke et dedikert studio for å lage en god produksjon, men la studioet komme til deg. 

Vi hjelper deg med å sette opp tjenesten slik at din podcast er lett synlig for dine lyttere og om du i tillegg ønsker å streame LIVE til din facebook eller Youtube kanal er også dette en enkel sak å få til.

Ta kontakt med oss om du ønsker en ukentlig eller månedlig podcast, eller bare en sånn "avogtil" podcast så ser vi hva vi kan være behjelpelig med.

©2020 Vest medieproduksjon AS